Over mij – Logopedie voor jou – Den Haag-Ypenburg

Over mij

Over mij

Mijn naam is Carine Flipsen-Schouten. Ik ben al ruim 25 jaar allround logopedist. Na mijn afstuderen als logopedist aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik direct gaan werken in de vrije vestiging. Na enkele jaren in dienst te zijn geweest ben ik een praktijk gestart in Tilburg. Daarnaast heb ik ook gewerkt op een school voor moeilijk lerende kinderen. In 2007 ben ik naar Zuid-Holland verhuisd en heb een aantal jaren als freelance logopedist gewerkt in de vrije vestiging. Ook werk in opdracht als docent logopedie aan de Haagse Hogeschool. Een particuliere praktijk zelfstandig ontwikkelen trok weer mijn interesse. In 2015 heb ik mij zelfstandig gevestigd in Ypenburg. Verder ben ik getrouwd en de trotse moeder van inmiddels 4 grote kinderen.

Als logopedist houd ik mij bezig met communiceren. Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal, is onderdeel van mijn werkterrein. Als logopedist bied ik in mijn logopediepraktijk therapie en advies aan mensen die problemen ondervinden bij het communiceren.

Hier tref je informatie aan over mijn praktijk . En geef ik informatie over de gang van zaken in mijn praktijk en mijn manier van werken.

In Wat is logopedie geef ik meer informatie over logopedie en leg ik uit welke problemen er kunnen zijn en hoe ik die logopedisch behandel.